U Iloku u srpnju evidentirano 569 nezaposlenih osoba

hzzPotkraj srpnja 2012. na području Vukovarsko-srijemske županije evidentirano je 18 645 nezaposlenih osoba što je za 583 osobe više nego u prethodnome mjesecu i za 1 208 osoba više nego u srpnju 2011. godine. Dakle, nezaposlenost u srpnju 2012. godine je povećana u usporedbi s prethodnim mjesecom za 3,2%, dok je u usporedbi s istim mjesecom 2011. godine povećana za 6,9%.

U Ispostavi Ilok u srpnju je evidentirano 569 nezaposlenih osoba, što je za 15,9% više nego u srpnju 2011., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za 1,2%. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko –srijemske županije iznosi 3%. U srpnju je evidentirano 279 žena, što je za 49,2% više nego u srpnju 2011. Žene čine udio od 49% ukupno nezaposlenih na području Iloka. S evidencije Zavoda zaposlene su 34 osobe, što je 13 osoba više u odnosu na isti mjesec prošle godine i 15 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec. U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Područnoj službi Vukovar evidentirano je 187 hrvatskih branitelja od toga 64 u Ispostavi Ilok.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka je dobila novog kancelara

Olaf Scholz je položio svečanu prisegu u Bundestagu nakon što je glasovima zastupnika svoje semafor koalicije izabran za novog njemačkog kancelara. Poslijepodne će u kancelarskom uredu od Angele Merkel preuzeti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok