Na razini grada Iloka potpisan koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore između HDZ-a, HSP-a i HSU-a

hdzhsphsuU hotelu Dunav u Iloku, danas je potpisan Sporazum o političkoj suradnji za predstojeće lokalne izbore na Županijskoj razini i na razini Grada Iloka. Na razini Županije već potpisanom ugovoru između HDZ-a, HSP-a, HSS-a i HSU-a, pridružila se Posavsko slavonska stranka. Ugovor su potpisali Predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Petar Čobanković  i predsjednik županijske skupštine PSS-a Mijo Perković, koji je prokomentirao potpisivanje ugovora kao nastavak suradnje dviju stranaka koja se provodi u gradu Županji. Na razini grada Iloka Sporazum o političkoj suradnji je potpisan između Gradskog odbora HDZ-a, iločke podružnice HSP-a i novoosnovane gradske podružnice HSU-a. Ugovor su potpisali predsjednik GO HDZ-a Vlado Rotim, predsjednik gradske podružnice HSP-a Pero Ćorić i povjerenik HSU-a za grad Ilok Mihajlo Tomašković. Potpisivanjem ugovora lokalne organizacije HDZ-a, HSP-a i HSU-a, dogovoreno je da će se na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidat HDZ-a za gradonačelnika grada Iloka, a kandidat HSP-a za mjesto dogradonačelnika, imena kandidata će biti službeno objavljena nakon pregovora između predstavnika stranaka.

S.B.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok