Rekonstrukcija zgrade Mjesnog odbora Bapska

zgradamobapskaU Bapskoj je proteklih dana počela rekonstrukcija zgrade Mjesnog odbora. Vrijednost radova je oko sto tisuća eura od čega 72% troškova snosi Fond za zaštitu okoliša, a preostalih 28% Grad Ilok. Nakon što zgrada u cijelosti bude rekonstruirana njezine prostorije bit će dane na korištenje mještanima Bapske tako da će zgradu kao i do sada koristiti Mjesni odbor, KUD Sloga i Šokica  te razne udruge. Izvođač radova je tvrtka Watmont iz Vinkovaca, a očekuje se da će radovi biti gotovi do ljeta iduće godine.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

EU: 300 milijardi eura protiv kineskog Puta svile

Jasno je na što cilja opsežni program investicija koji je predstavljen u Bruxellesu. Bit će novca za infrastrukturu širom svijeta, pa i za one zemlje koje već surađuju s Kinezima.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok