Voda na Iločkom području u potpunosti ispravna za piće

vodapiceSlijedom učestalih upita naših slušatelja proteklih dana vezanih za ispravnost vode za piće, razgovarali smo s direktorom Komunalija Ilok Vilimom Čuljkom koji nam je potvrdio da je voda za piće na distributivnom području Komunalija Ilok zdravstveno potpuno ispravna i da stoga nema potrebe za zabrinutošću, a još manje za širenjem dezinformacija o neispravnosti vode. Naime, rezultati posljednje analize vode 16. kolovoza ove godine pokazuju da svih osam uzetih uzoraka na cijelom distributivnom području zadovoljavaju uvjete propisane Pravilnikom o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće po osnovi kemijske i mikrobiološke kvalitete. „Komunalije Ilok po zakonu svaki mjesec moraju vršiti uzorkovanje, odnosno analizu vode, koju obavlja Veterinarski zavod Vinkovci. Sve analize i nalaze šaljemo i u Grad Ilok i u Općinu Lovas gdje također imamo vodoopskrbu, ali isto tako i sanitarnoj inspekciji radi ocjene stanja, tako da građanima treba biti jasno da bi sanitarna inspekcija prva reagirala da voda nije zdravstveno ispravna za piće“, naveo je Čuljak. Vezano uz upit o djelomično manjoj ili većoj zamućenosti vode koja se povremeno zna pojaviti, Čuljak navodi da je to nešto što je neminovno, no da ta pojava ne traje duže od nekoliko sati. Takva se voda preporučuje koristiti za sve potrebe osim za piće, dok se ne istaloži talog koji se pokrenuo u cijevima nakon otklanjanja kvara na cjevovodu vodoopskrbnog sustava.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok