HSP dr. Ante Starčević "Tri su nam godine tek"

hspdrbapskaHSP dr. Ante Starčević danas je obilježio treću obljetnicu od svog osnutka. Središnji dio obilježavanja održan je u Bapskoj pod nazivom „Tri su nam godine tek“. U centru mjesta kod Spomen križa poginulim hrvatskim braniteljima položen je vijenac, zapaljene svijeće i održana zajednička molitva za sve poginule hrvatske branitelje te za preminule članove stranke od utemeljenja do danas. Uz brojne članove i dužnosnike u protokolu su sudjelovali i član Predsjedništva stranke Tomislav Šarić, dopredsjednik Glavnog stana stranke prof. Marijan Pavliček, predsjednik Časnog suda stranke Tomislav Džanak, dopredsjednik stranke Antun Toni Žagar i Glavni tajnik Pero Ćorić. Glavni tajnik pero Ćorić istaknuo je da je ova stranka jedna od najmlađih političkih opcija na razini RH, ali da se ponosi da baštini i dosljedno provodi najstariji i jedini izvorno-hrvatski politički svjetonazor, pravaštvo. „HSP dr. Ante Starčević, ponosi se i tisućama svojih članova, jer se radi mahom o mladim i obrazovanim kadrovima, o osobama koje većinom do sada nisu bile politički angažirane niti u jednoj političkoj stranci. HSP dr. Ante Starčević ponosi se da su oni prepoznali sebe u našem programu te da zajedno sa stranačkim vodstvom kroz taj program žele i pokušavaju doprinijeti boljitku svoje uže i šire zajednice. HSP dr. Ante Starčević ponosan je da je sve navedeno postignuto u samo tri godine političkog postojanja i djelovanja. U te tri godine postali smo respektabilna politička snaga koja po svim ozbiljnim anketama zauzima visoke pozicije, a predsjednica stranke Ruža Tomašić već dulje vrijeme zauzima šesto mjesto po popularnosti političara na razini RH“, navodi Ćorić. Ulaskom Ruže Tomašić u Hrvatski sabor, kaže Ćorić,  HSP dr. Ante Starčević stekao je legitimitet i legalitet da nastavi započeto, a to je da sve pravaše, starčevićance i demokršćane okupi pod okrilje svog političkog projekta "Pravaški kišobran". Govoreći  o lokalnim izborima koji slijede iduće godine, Ćorić je najavio da je HSP dr. Ante Starčević spreman na lokalne izbore izaći najvjerojatnije samostalno na svim razinama, ali da paralelno s tim vode intenzivne pregovore i dogovore sa strankama koje propadaju sličnom političkom svjetonazoru.“ Tu se u prvom redu radi o HDZ-u koja je, vjerujemo doživjela određene promjene na bolje, o HSS-u te o nizu drugih manjih stranaka“, naveo je Ćorić.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok