Muzej grada Iloka nominiran za dodjelu nagrade EMYA 2013

mgi emyEuropski muzejski forum svake godine organizira izbore za nagradu EMYA (European Museum of the Year Award) – kojom međunarodni panel sudaca EMF-a bira najbolji muzej među prijavljenim novim muzejskim projektima. Natječu se mali i veliki muzeji, a okosnica procjene kvalitete jest javna uloga muzeja i njegov odnos prema posjetiteljima u svim aspektima rada i oblikovanja prostora. Muzej grada Iloka nominiran je za dodjelu ove nagrade u 2013. godini. Nagrada za europski muzej 2013. godine bit će dodijeljena muzeju koji je postigao poseban doprinos u radu s publikom i pri tome je omogućio posjetiteljima uživanje u jedinstvenom okruženju, novu muzejsku interpretaciju i prezentaciju, te inovativan pristup u radu s publikom i suradnji s zajednicom. Veliko priznanje muzejskoj struci u Hrvatskoj i Muzeju grada Iloka je sama nominacija u konkurenciji od preko 40 kandidata iz više od 20 zemalja prijavljenih za dodjelu ove prestižne nagrade za 2013. godinu koja osigurava predstavljanje Muzeja grada Iloka 2013. godine u Belgiji. U svom prvom posjetu Muzeju grada Iloka koji ima za svrhu terensku procjenu svih elemenata koji ulaze u bodovanje rada prema navedenim kriterijima, jučer je Muzej grada Iloka obišao predsjedatelj sudaca pri Europskom muzejskom forumu gosp. Wim De Vos iz Belgije, te Goranka Horjan, od ove godine predsjednica Europskog muzejskog foruma, ujedno i ravnateljica Muzeja Hrvatskog zagorja i Zvjezdana Antoš, EMF nacionalna koorespodentica za Hrvatsku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok