Obilježen Međunarodni dan starijih osoba

um3Udruge i institucije koje djeluju na području Grada Iloka, a koje kroz svoj rad pomažu osobama treće životne dobi, obilježili su jučer Međunarodni dan starijih osoba. Oni su građanima prezentirali svoj rad te organizirali besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi, te tom prilikom dijelili brošure koje sadrže sve informacije o institucijama i udrugama potrebne osobama treće životne dobi. U okviru obilježavanja ovoga dana održana je humanitarna akcija tijekom koje su se prikupljali dobrovoljni novčani prilozi koji će se uplatili za dostavu toplog obroka starim i nemoćnim osobama s područja grada koje nisu u mogućnosti pripremati obrok niti imaju obitelji koje bi im to omogućile. O uspjehu akcije, ispred organizatora, ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe Ilok Darija Nikolić izrazila je zadovoljstvo odazivom građana koji su svojim prilozima prikupili 1.830 kuna za najpotrebitije osobe treće životne dobi, te se zahvalila svima koji su omogućili i podržali ovu akciju.

um2Akcija je održana u prijepodnevnim satima ispred Gradske knjižnice i čitaonice Ilok, a u tom vremenu građani su mogli konzumirati pekarske proizvode pekare „Boso“, vina „Iločkih podruma“ te domaće kolače koje je za ovu prigodi donirala udruga sv. Vinko Paulski. Organizatori i sudionici obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba su Dom za stare i nemoćne osobe Ilok, Grad Ilok, Grad Ilok – program pomoći i njege u kući, GDCK Ilok, Gradska knjižnica i čitaonica Ilok, udruga umirovljenika Grada Iloka i udruga sv. Vinko Paulski te MUP PP Ilok – kontakt policija.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok