Ljubav djeci prije svega - Odrasli imajte u vidu i naše mišljenje !

vrtic1Pod motom „Ljubav djeci prije svega - Odrasli imajte u vidu i naše mišljenje !“ i ove godine se od 1. do 7.listopada obilježava Dječji tjedan. Povodom obilježavanja manifestacije jučer se u Dječjem vrtiću Crvenkapica održao Dan otvorenih vrata. U okviru obilježavanja manifestacije vrtićki mališani tijekom ovoga tjedna sudjelovat će u brojnim aktivnostima koje će se provesti u vrtiću.

U Dječjem vrtiću Crvenkapica prošlog tjedna održan je roditeljski sastanak za program predškole u koji se upisuju sva djeca koji će na jesen krenuti u školu, a koja nisu bila obuhvaćena redovitim programom. Program predškole počet će 15. listopada ove godine i trajat će do 31. svibnja iduće godine. Program predškole, u trajanju od 250 sati održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13,00 do 16,00 sati. Na području grada Iloka u program predškole za sada je upisano 21 dijete. Dječji vrtić Crvenkapica trenutno pohađa 106 djece, od čega područni vrtić u Bapskoj 10 djece, a isto toliko pohađa ih i područni vrtić u Šarengradu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok