20. obljetnica prijateljstva Iloka i Liebocha

nastup kudProteklog vikenda u Liebochu u Austriji obilježena je 20. obljetnica suradnje i prijateljstva između grada Liebocha i Iloka. Grad Lieboch još od 1992. godine i vremena Domovinskog rata i progonstva Iločana humanitarno pomaže Ilok i Iločane, što se nastavilo i nakon rata te se u godini obljetnice to željelo svečano i obilježiti. U dvodnevnom programu obilježavanja sudjelovali su predstavnici župe sv. Ivana Kapistrana iz Iloka te KUD Sloga Bapska koji je nastupio u svečanom večernjem programu zajedno sa domaćim austrijskim izvođačima kulturnog programa. Istu večer održana je i turistička prezentacija od strane TZ grada Iloka te degustacija iločkih vina. Spomenuta obljetnica proslavila se u oba grada, naime u srpnju ove godine gosti iz Liebocha su posjetili Ilok te je tom prilikom svečano obilježena obljetnica pomoći, suradnje i prijateljstva između dva grada. Tijekom svečanosti obje strane izrazile su želju da se suradnja i prijateljstvo između dva grada nastavi i u budućnosti.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok