U rujnu evidentirane 583 nezaposlene osobe

hzz1Na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Ilok, u rujnu su evidentirane 583 nezaposlene osobe, što je za 33,1% više nego u rujnu 2011., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 0,2%. Novoprijavljeno na Zavod je 47 osoba, od čega su 43 osobe bile zaposlene. Izravno iz radnog odnosa dolazi 35 osoba, 4 osobe iz redovitog školovanja te 8 osoba iz neaktivnosti. Iz evidencije Zavoda zaposleno je 29 osoba, što je 29 osoba manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 17 osoba više u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok, tijekom rujna, poslodavci su prijavili 8 potreba za radnikom, odnosno 6 slobodnih radnih mjesta manje nego u rujnu 2011., te 6 slobodnih radnih mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka je dobila novog kancelara

Olaf Scholz je položio svečanu prisegu u Bundestagu nakon što je glasovima zastupnika svoje semafor koalicije izabran za novog njemačkog kancelara. Poslijepodne će u kancelarskom uredu od Angele Merkel preuzeti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok