Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u okviru obilježavanja Dana Grada Iloka

kruh1U Osnovnoj školi Julije Benešić jučer su organizirani Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. U manifestaciji su sudjelovala djeca, učenici od prvog do osmog razreda koja su za Dane kruha zajedno s majkama i bakama pripremila kruhove, peciva i druge slastice. Krušne proizvode donijeli su u školu, gdje je organizirana posveta kruhova i plodova zemlje. Najbolji i najuspješniji proizvodi izabrani su i prezentirani danas na štandovima ispred crkve sv. Ivana Kapistrana za Dan grada i blagdan Kapistranova, a koji su nakon euharistijskog misnog slavlja podijeljeni. Danas povodom Dana Grada Iloka u Osnovnoj školi nije bilo nastavekruh2.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok