Preventivna predavanja o štetnosti konzumacije alkohola i opojnih droga

Kontakt policajci Policijske postaje Ilok, Goran Vig i Zvonko Strahinić i policijski službenik za sigurnost i prevenciju cestovnog prometa Ante Papak  te Debora Špoljar, predsjednica gradske Eko udruge Sunce, prijepodne su učenicima od prvog do četvrtog razreda Srednje škole Ilok, održali edukativna predavanja. Predavači su učenike informirali o štetnosti konzumacije alkohola i opojnih droga, zatim o neprihvatljivim oblicima ponašanja mladih ljudi, nasilju te o ponašanju u prometu. Na iznesene teme o štetnosti konzumacije alkohola i opojnih droga, uključilo se i dvoje štićenika  Zajednice „Cenacolo“ iz Šarengrada, koji su također nazočili predavanju te prenijeli svoja iskustva u borbi s navedenim porocima. Srednjoškolcima su potom podijeljeni promotivni materijali Hrvatskog Crvenog križa pod nazivom „Kampanja prevencije i suzbijanja bolesti ovisnosti, utjecaj narkotika na zdravlje ljudi“. Slično predavanje planira se uskoro organizirati i za roditelje učenika. 

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka je dobila novog kancelara

Olaf Scholz je položio svečanu prisegu u Bundestagu nakon što je glasovima zastupnika svoje semafor koalicije izabran za novog njemačkog kancelara. Poslijepodne će u kancelarskom uredu od Angele Merkel preuzeti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok