Akcija prikupljanja glomaznog otpada

glootpU tri dana, koliko je trajala akcija prikupljanja i odvoza glomaznog otpada od građana prikupljeno je oko 75 metara kubnih otpada. Gradsko komunalno poduzeće Komunalije Ilok u Šarengradu i Mohovu prikupili su oko 10 kubika, u Bapskoj 15, a u Iloku oko 50 kubika glomaznog otpada. Sav prikupljeni glomazni otpad deponiran je na komunalnom odlagalištu "Božino brdo", gdje je na odgovarajući način zbrinut. Uspješnosti provedbe akcije pridonijela je i tvrtka "Metal Zec" iz Iloka koja je prije prolaska Komunalija prikupila elektronički i električni otpad od građana.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok