20. sjednica vijeća Mjesnog odbora Šarengrad

U Šarengradu je održana 20. sjednica vijeća Mjesnog odbora Šarengrad. Sjednica je održana danas, a istom je predsjedavao predsjednik VMO Šarengrad Pero Ćorić. Sjednici je nazočila zamjenica predsjednika GV Grada Iloka Melita Jurgec, vijećnici VMO Šarengrad, predstavnici braniteljskih, športskih i kulturnih Udruga koje djeluju na području Šarengrada, kao i predstavnici crkvene vlasti te predsjednici postojećih sportskih klubova.

vmoPodnesena su izvješća o ovogodišnjim radovima na obnovi i izgradnji komunalne infrastrukture. Govorilo se o izgradnji kanalizacijske mreže, obnovi vodoopskrbnog sustava, asfaltiranju ulica, održavanju Hrvatskog doma te javnim radovima na području mjesta. Raspravljen je i prihvaćen jednoglasno prijedlog o raspodjeli sredstava predviđenih iz gradskog proračuna grada Iloka za VMO Šarengrad. Glavni urednik Šarengradskog biltena, Igor Jurgec predstavio je izgled Biltena broj 10 koji bi trebao izaći iz tiska u tisuću primjeraka u tjednu prije Božićnih blagdana. Isti će biti podijeljen besplatno svim mještanima Šarengrada i poslan na preko 150 adresa onih koji ne žive u Šarengradu, a Šarengrad imaju u srcu. Izabrane su na njegov prijedlog i fotografije šest-lisnog katoličkog kalendara sa motivima Šarengrada koji će biti otisnut u nakladi od 700 primjeraka i podijeljen kao poklon. Na dnevnom redu našao se i problem nedostatka zebri na državnoj cesti u Šarengradu te prometnih ogledala u sporednim ulicama. Usvojen je plan aktivnosti za 2013. godinu i usklađeni rad svih Udruga i klubova u navedenom. Povodom blagdana Sv. Nikole djeci predškolskog i školskog uzrasta bit će podijeljeni prigodni paketići, a povodom Božićnih blagdana okitit će se velika jelka u središtu mjesta. Plan je da se ove godine po prvi put organizira u Hrvatskom domu i doček Nove godine.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok