TS Sremci u Iloku snimili spot za pjesmu "Još samo noćas"

jossamonocasSpot za pjesmu "Još samo noćas" sniman je početkom studenog na lokacijama u Iloku, a glavne uloge tumače Katarina i Hrvoje koji prate radnju pjesme na predivnoj lokaciji iločke gradske plaže. Iako se nisu poznavali do samog trenutka snimanja, vješto su odradili uloge mladića i djevojke, a Hrvoje se pobrinuo na snimanje doći na konju, što je dodatno uljepšalo cijelu ovu priču. Za snimanje i produkciju spota zaslužan je Marko Džavić iz Vukovara. Inače za pjesmu "Još samo noćas" glazbu i aranžman potpisuje Ivica Plivelić, dok je za tekst zaslužan Dražen Bočkaj. Nakon predstavljanja novog spota Sremci nastavljaju raditi na snimanju još jednog spota, a na tržištu će se pojaviti i nova pjesma u kojoj gostuje jedna poznata hrvatska pjevačica.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok