Policijski službenici organizirali predavanja za roditelje učenika osnovne i srednje škole

grbpoliceU sklopu obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti te Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, policijski službenici Policijske postaje Ilok proveli su od 3. do 10. prosinca niz preventivnih aktivnosti. Policijski službenici organizirali su i proveli niz predavanja roditeljima djece polaznika završnih razreda osnovnih te svih razreda srednje škole s područja grada Iloka. Predavanja su provedena u suradnji s ravnateljima škola te Zajednicom za liječenje od ovisnosti „Cenacolo“ iz Šarengrada, a s ciljem povećanja znanja i svijesti o problemu zlouporabe sredstava ovisnosti te problemu nasilja. Predavanja roditeljima, policijski službenici održali su s primarnim ciljem da im pruže prave informacije o svim opasnostima nasilja i raznih oblika ovisnosti, s roditeljima se razgovaralo o važnosti komunikacije i razvijanja pozitivnih stavova i potrebnih vještina u djece,  izgradnji zdrave obitelji kao najvažnije prevencije, te o službama kojima se mogu obratiti za pomoć.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok