Demantij HSP-a dr. Ante Starčević

Demantij donosimo u cijelosti:

hsp12Neutemeljene i neargumentirane izjave vijećnika Gradskog Vijeća grada Iloka Željka Prskala te objava istih, neprovjerenih informacija na web stranici i u eteru Radio Iloka ponukali su me da uputim ovaj demantij. Sukladno dosezima demokracije i obvezi svakog javnog medija da prenosi točne informacije očekujem da ovaj moj demantij bude objavljen u cijelosti kako na web stranicama tako i u eteru kojeg pokriva Radio Ilok.

Vijećnici HSP dr. Ante Starčević uvijek su glasovali i glasovat će u skladu sa svojom savjesti i svjesni svoje odgovornosti prema onima koji su ih izabrali, građanima. Pri tome ne dijele građane na važne i manje važne pa tako ni mjesta koja pripadaju gradu Iloku ne dijele na važna ili manje važna. Svi građani Iloka, Šarengrada, Bapske i Mohova zaslužuju ravnomjernu raspodjelu sredstava iz gradskog proračuna kojima bi se doprinijelo podizanju kvalitete života i izgradnji infrastrukture u svim navedenim mjestima. Iz navedenih razloga osuđujemo izjave navedenog vijećnika koje se kose sa svim navedenim. Sredstva o kojima se govorilo u Vašem medijskom prostoru okarakterizirana su kao sredstva za tzv. manifestacije što blago rečeno ne odgovara istini.

Davanje potpore naših vijećnika za sufinanciranje Vinkovačke televizije je potpuno opravdano jer to je jedina TV kuća koja djeluje na prostoru naše županije. Potporu im nismo uskraćivali niti do danas, jedino smo imali prigovore na njihovu uređivačku politiku koja je sukladna našim zahtjevima izmijenjena. Potpora Vinkovačkoj televiziji ne znači uskraćivanje potpore radu i djelovanju Radio Iloka. Upravo suprotno, kao i do sada sukladno svojim mogućnostima vijećnici HSP AS na razini grada Iloka i razini Vukovarsko-srijemske županije dat će potporu opstojnosti i daljnjem jačanju Radio Iloka.

Uzimamo si za pravo, jer nam je to i obaveza da ukažemo na propuste koji su se dogodili u pogledu krive interpretacije glasovanja vijećnika HSP AS i neopravdanih objeda na štetu mjesnih odbora Šarengrada, Bapske i Mohova.

Glavni tajnik HSP AS i predsjednik VMO Šarengrad

Pero Ćorić

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok