Rebalansom proračun za 2012. g. smanjen za 11 milijuna kuna

gv12Gradski vijećnici su na 10. sjednici Gradskog vijeća Grada Iloka, ujedno i posljednjoj u ovoj godini donijeli Izmjene i dopune proračuna za 2012. godinu, kojima se proračun koji je iznosio nešto manje od 29 milijuna kuna smanjuje za oko 11 milijuna kuna te sada iznosi oko 18 milijuna. Riječ je o smanjenju na koje je najviše utjecalo nerealiziranje kredita za financiranje izgradnje kanalizacije u Mohovu, a za što su sredstva prebačena u slijedeću godinu, te izostanak sredstava za financiranje izgradnje Dječjeg vrtića u Iloku, a pored toga, izostala su planirana sredstva od prodaje gradskih stanova.

Isto tako, na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici donijete su smjernice za organizaciju i razvoj sustava zaštite i spašavanja na području Grada Iloka za 2013. godinu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok