HDZ i HSP AS izlaze zajedno na predstojeće lokalne izbore u Iloku

Hrvatska demokratska zajednica Gradski odbor Ilok i HSP dr. Ante Starčević Podružnica Ilok na predstojeće lokalne izbore, koji će se održati u svibnju ove godine izlaze zajedno. "Zajednički izlazak navedenih stranaka na lokalne izbore nastavak je potpisivanja i provođenja Sporazuma o trajnoj političkoj suradnji na razini RH i Vukovarsko-srijemske županije s ciljem okrupnjavanja političke desnice i skidanja antihrvatske i antikatoličke "Kukuriku koalicije" sa svih razina vlasti", navodi se u priopćenju ovih stranaka. Sastanak vodstva obiju stranaka održan je jučer u Iloku na kojem je prihvaćena odluka da ove dvije političke stranke zajednički zatraže povjerenje birača na navedenim izborima. Model izlaska će biti koalicija, a stranke će imati zajedničkog kandidata za gradonačelnika (HDZ) i zamjenika gradonačelnika (HSP AS), te će imati zajedničku listu za Gradsko vijeće gdje će u slučaju stvaranja potrebite većine mjesto predsjednika Gradskog vijeća obnašati HSP AS, a mjesto zamjenika predsjednika Gradskog vijeća će obnašati HDZ.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok