Zabrinjavajući porast nezaposlenosti na području Grada Iloka

hzz1Potkraj prosinca 2012. na području Vukovarsko-srijemske županije evidentirano je 21.615 nezaposlenih osoba što je za 865 osoba više nego u prethodnome mjesecu i 2.690 osoba više nego u prosincu 2011. godine. U postocima to znači da je nezaposlenost povećana u usporedbi s prethodnim mjesecom za 4,2%, dok je u usporedbi s istim mjesecom 2011. godine povećana za 14,2%. Udio Ispostave Ilok Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u ukupnoj nezaposlenosti na razini županije iznosi 3,3 posto.

Ono što zabrinjava je brojka od 716 nezaposlenih osoba na području Grada Iloka, koje su u prosincu evidentirane na Zavodu. To je povećanje od 49,2% u odnosu na prosinac 2011., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za 9,6%. Žene čine udio od 47,9% ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok.

U Ispostavi Ilok novoprijavljeno je 86 osoba, od čega je 77 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolaze 64 osobe, 14 osoba iz neaktivnosti, 4 osobe iz redovitog školovanja te 4 osobe iz nekog drugog oblika rada. S evidencije Zavoda zaposleno je 8 osoba, što su 3 osobe manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 9 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec.

Na području Ispostave Ilok tijekom prosinca poslodavci su prijavili 19 potreba za radnikom odnosno 18 slobodnih radnih mjesta više nego u prosincu 2011. i 4 slobodna radna mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok