Održana radionica u okviru prekogranične suradnje Hrvatska - Srbija

knjiznica 2501U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ilok danas je održana cjelodnevna radionica „Izgradnja imidža knjižnice kao modernog centra znanja u zajednici“. Radionica je dio projekta prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija Knjižnice/biblioteke za novo doba (Libraries for a new age), kojeg financira Europska unija, a provode ga IAN – Mreža međunarodne pomoći Beograd i Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci, uz partnere knjižnice iz Iloka, Vukovara, Županje i Drenovaca iz Hrvatske, te biblioteke iz Kule, Stare Pazove i Inđije iz Srbije. Na samom početku susret je pozdravio gradonačelnik Grada Iloka Miroslav Janić, te ravnateljica domaćina, Gradske knjižnice i čitaonice Ilok Renata Banožić. Projekt je to koji će u godinu dana, koliko je predviđeno njegovo trajanje, omogućiti educiranje osoblja knjižnica, s ciljem da onda ti isti knjižničari svoja znanja prenose korisnicima knjižnica, s posebnim naglaskom na osobe ugrožene na bilo koji način. Da li je riječ o nezaposlenim osobama, ženama, korisnicima starije životne dobi ili mladima ovisit će od trenutnim potrebama i mogućnostima. Radionica u Iloku je prva u nizu radionica u sklopu projekta koje će biti održane knjižnicama partnerima. Inače, vrijednost samog projekta je 137 000 eura. Po završetku radionice sudionici su obišli knjižnicu Franjevačkog samostana u Iloku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

EU: 300 milijardi eura protiv kineskog Puta svile

Jasno je na što cilja opsežni program investicija koji je predstavljen u Bruxellesu. Bit će novca za infrastrukturu širom svijeta, pa i za one zemlje koje već surađuju s Kinezima.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok