Redovna godišnja Skupština KUD-a Sloga

kudslogaProtekle nedjelje KUD „Sloga“ Bapska održao je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je tajnik društva Josip Kovač podnio izvješće o radu KUD-a u protekloj godini. On je pritom istaknuo da je KUD u protekloj godini nastupao na svim važnijim manifestacijama u Vukovarsko-srijemskoj županiji te na „Susretu prijateljstva“ u Liebochu u Austriji. S posebnim zadovoljstvom istaknuo je da su članice društva sudjelovale na brojnim izborima ljepote poput „Mladost i ljepota Slavonije“, „Šokačko sijelo“, „Šokačko pokladno prelo“ i „46. Đakovački vezovi“ na kojima su ponijele laskave titule. Isto tako, društvo je i ove godine bilo organizator manifestacije Schmidtovi dani i Sremačke zabave u Bapskoj. I u ovoj godini društvo će nastaviti s probama koje održavaju jednom tjedno kako bi se što bolje prezentirali. Već ove subote, društvo će nastupiti u Stružecu na manifestaciji pod nazivom „Budućnost na rubu močvare“. U ovoj godini planiraju sudjelovati i u Bogdanovcima, u Rakitnom na priredbi „Večer folklora“, „Iločkoj berbi grožđa“, „Vinkovačkim jesenima“ i drugim priredbama tradicijske kulture.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok