Koalicija za lokalne izbore u Iloku HDZ - HSP dr. AS - HSLS - DC - BUZ

ilok-sporazum copyZa predstojeće lokalne izbore koji će se održati 19. svibnja ove godine, na razini grada Iloka postignut je sporazum o zajedničkom izlasku na izbore između HDZ-a, HSP-a dr. AS, HSLS-a, DC-a i BUZ-a. Sporazum koji definira način i model izlaska potpisan je jučer u Gradskoj vijećnici grada Iloka. Model izlaska je zajednička lista za Gradsko vijeće grada Iloka te zajednički kandidat za gradonačelnika grada Iloka i zamjenika gradonačelnika. Koalicijskim sporazumom definirano je da kandidata za gradonačelnika daje HDZ, a zamjenika gradonačelnika HSP AS. Kandidata za predsjednika Gradskog vijeća daje HSP AS, a zamjenika predsjednika Gradskog vijeća daje HDZ. Imena kandidata za sve navedene dužnosti i zajednički program bit će predstavljeni na konferenciji za medije sredinom sljedećeg mjeseca.

Kako je objavljeno na web portalu HSP dr. AS, kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Iloka iz redova HSP AS je Darinko Papak, a kandidat za predsjednika Gradskog vijeća grada Iloka iz redova HSP AS je Ante Papak.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok