Korisnici našeg Doma gostovali u vukovarskom Domu za stare i nemoćne osobe

ssNa pokladni utorak, korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Ilok u pratnji radnog terapeuta, glavne sestre i ravnateljice Doma sudjelovali su na maskiranoj zabavi u Domu za starije i nemoćne osobe Vukovar. Uz glazbu i krofne birane su i tri najbolje maske te je korisnik Doma iz Iloka maskiran u Sultana Sulejmana osvojio drugo mjesto. Uz korisnike Doma Ilok na zabavi su bili štićenici privatnog doma iz Gradišta te djeca sa posebnim potrebama iz Udruge Golubica Vukovar.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok