Održana je 11. sjednica Gradskog vijeća

gv1502U petak je održana 11. sjednica Gradskog vijeća Grada Iloka. Od donesenih odluka svakako treba izdvojiti onu o smanjenju komunalnog doprinosa. Naime, nakon postignutog konsenzusa svih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću, odlučeno je kako će komunalni doprinos za stambene građevine iznositi 10,00 kuna po kubnom metru, dok će za pomoćne i druge nestambene građevine iznositi dvije kune po kubnom metru. Ova odluka donesena je s ciljem omogućavanja građanima što jednostavnije legalizacije građevina, uz napomenu da se ona odnosi samo na zahtjeve za legalizaciju podnesene do 30. lipnja ove godine. Osim spomenute odluke, vijećnici su jednoglasno usvojili zaključak o popisu fizičkih i pravnih osoba koje su imale prijavljenu i utvrđenu štetu od elementarnih nepogoda, a koji prema odluci Vlade RH ostvaruju pravo na otpis dijela zakupnine, naknade za dugogodišnji zakup, te naknade za koncesiju za poljoprivredno zemljište. Spomenutim zaključkom zakupnicima i koncesionarima poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH otpisano je plaćanje zakupnine za prošlu godinu u dijelu od 25% zakupnine, dok je naknada za koncesiju otpisana u dijelu od 50%, za sve kulture pogođene sušom, izuzev pšenice, ječma, raži, zobi, uljane repice, gorušice i heljde. Gradsko vijeće je na posljednjoj sjednici donijelo i odluku o dodjeli stipendija studentima s područja Grada Iloka, kao i odluku o raspoređivanja sredstava za rad političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok