"Ilok to smo i mi" projekt Dječjeg vrtića "Crvenkapica"

vrt1U dječjem vrtiću Crvenkapica ovih dana provodi se projekt „Ilok to smo i mi“ koji je na poziv Agencije za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, uključen u smotru projekata Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo. Projektom se djecu upoznaje s vrijednostima i bogatstvima kulturnog okruženja, potiče na očuvanje kulturne baštine, razvija ljubav prema mjestu življenja, te njeguje ljepota tradicijskih igara i običaja.

kodgradonačelnikaDjeca starije odgojne skupine „Olovčice“, zajedno su sa svojim odgojiteljicama Blaženkom Crvenković i Vesnom Ristić, koje su ujedno i voditeljice projekta, kroz razne aktivnosti istraživala i upoznavala Ilok na jedan drugačiji način, koji im je omogućio da svojim osobnim iskustvom mogu doživjeti Ilok, ali i uključiti se u kreiranje njegove budućnosti. Projekt je zamišljen kao terenski rad, a između ostalog, djeca su posjetila Muzej Grada Iloka, Radio Ilok, te ih je primio gradonačelnik Miroslav Janić.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

EU: 300 milijardi eura protiv kineskog Puta svile

Jasno je na što cilja opsežni program investicija koji je predstavljen u Bruxellesu. Bit će novca za infrastrukturu širom svijeta, pa i za one zemlje koje već surađuju s Kinezima.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok