Prva ovogodišnja akcija darivanja krvi

ckiGradsko društvo Crvenog križa Ilok u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darovatelja krvi grada Iloka i Odjela za transfuzijsku medicinu Kliničke bolnice Osijek provelo je dvije vezane akcije dragovoljnog darivanja krvi, inače prve u ovoj godini. Akcije su provedene u Slovačkom domu u Iloku, a odazvalo se 93 osobe, od toga 84 muškaraca i 9 žena. Zbog zdravstvenih razloga odbijeno je 11 osoba. Krv je dalo 82 osoba, od toga 74 muškarca i 8 žena. U akciji je prvi put krv doniralo 5 osoba. Ravnatelj GDCK Ilok Ivica Prskalo i ovaj put zahvalio se svima koji su se odazvali akciji dobrovoljnog davanja krvi u Iloku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok