Nastavak projekta "Ilok to smo i mi"

iloktosmoimi1U dječjem vrtiću Crvenkapica nastavlja se provedba projekta „Ilok to smo i mi“ koji je na poziv Agencije za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, uključen u smotru projekata Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo. Voditeljice projekta odgojiteljice Blaženka Crvenković i Vesna Ristić u ponedjeljak su u Virovitici sudjelovale na regionalnoj smotri projekata iz pet slavonskih županija na kojoj je predstavljeno ukupno 35 projekata. Projekt je, prema riječima ravnateljice vrtića Dragice Groznice strategija niza aktivnosti koje se mogu mijenjati i nadopunjavati, kojim se kod djece nastoji razviti dobre odnose prema zajednici i suživot, te rješavanje problema kroz timski rad.

iloktosmoimi2Odgojiteljice su kod djece uspjele razviti osjećaj pripadnosti kraju u kojem žive, ljubav prema kraju, očuvanje kulturnih vrijednosti, razvile su vještinu izražavanja vlastitog mišljenja i prijedloge kako učiniti grad još ljepšim. U vrtiću sada očekuju rezultate i izbor nekoliko projekata koji će se predstaviti na državnoj smotri, no i sam plasman na regionalnu smotru predstavlja veliki uspjeh DV "Crvenkapica". Ravnateljica je čestitala odgojiteljicama, djeci i njihovim roditeljima, te zahvalila široj lokalnoj zajednici koja im je dala podršku za ostvarenje ovog projekta.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok