U Iloku održana radionica o web projektu "Danube travel"

crkva1Dunavski centar za kompetenciju (DCC) radi na novom i prvom  konkretno turistički orijentiranom web portalu "Danube travel" koji će po prvi puta nuditi Dunav kao jedinstveno odredište od izvora do ušća i uključivat će, odnosno objediniti sve ključne sadržaje i ponudu. U sklopu toga bit će i sadržaji našeg dijela Podunavlja. Turistička zajednica Ilok je partner za Hrvatsku zadužen za koordinaciju, a sve financira DCC putem sredstava Njemačke organizacije za tehničku pomoć i suradnju (GIZ). Portal je upravo ovih dana prvi put službeno prezentiran na sajmu turizma u Berlinu, pod sloganom "My Danube travel" ili „Dobrodošli na Dunav-novu europsku destinaciju“.
Portal i stranica su multimedijalni i interaktivni te je predviđeno da pružatelji raznih usluga, turistički proizvodi i odredišta imaju mogućnost direktnog uključivanja putem kreiranja svojih vlastitih podprofila te trajnog pristupa, bez naknade. Projektom je predviđeno da se u svim zemljama održi edukativna radionica za odabrane ključne sudionike tako da je radionica za Ilok, odnosno Slavoniju i Baranju održana jučer u Iloku u informatičkoj učionici Srednje škole Ilok. Radionica je obuhvatila informiranje o web projektu i o važnosti alata online komunikacije te ključni dio: poduku u otvaranju i ažuriranju vlastitog profila u sklopu sadržaja www.danube.travel.com.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok