Dragi slušatelji!

Dobrodošli na stranice Radio Iloka, najistočnijeg hrvatskog radija.

S ponosom možemo reći da djelujemo gotovo punih dvadeset godina.

Emitiramo na frekvenciji 101,3 MHz, a uvjereni smo da nas spaja zajednički cilj: uspješna komunikacija sa svima vama. Profesionalnost, iskustvo, entuzijazam, odlike su ljudi okupljenih u Radio Iloku, a naš program kao produkt ovih odlika, usmjeren je k vama.

Provjerite nas i poslušajte, tu smo za Vas!

Impressum:

Ilok Ton d.o.o.

Radio Ilok 101,3 MHz
Trg Nikole Iločkog 13/1, 32236 Ilok

OIB: 39397242830

Novinar - voditelj: Dalibor Papak – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Novinar - voditelj: Dragana Ruman - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Novinar - voditelj i glazbeni urednik: Hrvojka Ožanić – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Privremeni upravitelj, glavni i odgovorni urednik: Marija Ivanek - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Upisano u Trgovačkom sudu u Osijeku pod brojem 030075136. Temeljni kapital društva uplaćen u cijelosti i podijeljen na četiri nejednaka udjela.

Član uprave - privremeni upravitelj: Marija Ivanek

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Deset godina Alternative za Njemačku

AfD - desno, radikalno, uspješno. Od stranke koja je u svojim počecima bila protiv eura, AfD je postao stranka koja želi preuzeti vlast. I koja se našla na meti zaštitara...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok